Bedrijfsruimte

Bedrijfsverzamelgebouw Wapenveld

Foto BVG Wapenveld
Voor (door)startende ondernemers kan het vinden van adequate huisvesting een probleem zijn. Grote plannen, maar nog geen grote portemonnee. Ideaal is om ‘op maat’ te starten tegen lage kosten en bij succes door te groeien, ook in de vierkante meters. De mogelijkheden daarvoor in onze regio bleken zeer beperkt. Van der Zee heeft daarom het initiatief genomen tot oprichting van een bedrijfsverzamelgebouw. Onder de naam Ir. van der Zee gebouw is in 1999 op het industrieterrein “de Vlijt” te Wapenveld een gloednieuw pand met tien units in gebruik genomen. De units variëren van 15 tot 150 m² met cv, toilet en pantry. De BVG is speciaal bedoeld voor startende en doorstartende ondernemers. Van der Zee streeft ernaar de huurprijzen zo laag mogelijk te houden. De eerste 4 jaar bestaat de mogelijkheid dat Van der Zee bijdraagt in de huur.

Momenteel beschikbaar
Voor meer informatie over de beschikbare bedrijfs- en kantoorunits kunt u contact opnemen met de manager van de BVG, Evert Augustinus.

BVG Ir. Van der Zee Wapenveld B.V.
de heer Evert Augustinus, manager BVG
tel. 06 5793 7972
secretaris@vanderzeestichting.nl

Huidige huurders

Bio Beauty Store – www.biobeautystore.nl

Dijkslag Dakwerken – www.dijkslagdakwerken.nl

Ducata Software

Faber Parketvloeren  – www.faberparket.nl

GvK Supply Management – www.gvkmanagement.nl

Partyservice en Cateringbedrijf Cor van Oene –  www.corvanoene.nl

Peperbus Beveilging – www.peperbus.com

Pyro-Works – www.pyroworks.nl

Railated

Replan Engineering – www.replan.nl

Schildersbedrijf Nitrauw – www.schildersbedrijfnitrauw.nl

Bedrijfsverzamelgebouw Wezep

bvg wezep
In 2007 werd een tweede bedrijfsverzamelgebouw in gebruik gesteld. Dit pand is gebouwd op een prima locatie aan de Rondweg te Wezep met goede verbindingen naar de snelwegen A28 en A50. De BVG bevat 15 units, kantoorunits en bedrijfsunits. De bedrijfsunits hebben een begane grond van 70 m² en eventueel een kantoorverdieping van eveneens 70 m². De kantoorunits variëren in grootte van 13 tot 85 m².
De BVG is gerealiseerd in samenwerking met de gemeente Oldebroek en richt zich met name op (door)startende ondernemers uit de regio. Van der Zee probeert de huurprijzen zo laag mogelijk te houden. De eerste 4 jaar bestaat er een subsidiemogelijkheid voor starters.

Momenteel beschikbaar
Voor meer informatie over de beschikbare bedrijfs- en kantoorunits kunt u contact opnemen met de manager van de BVG, Eric Scholten.

BVG Ir. Van der Zee Wezep B.V.
de heer Eric Scholten, manager BVG
tel. 06-4843 1670