Regionaal betrokken

Van der Zee is maatschappelijk betrokken en stimuleert naast gezond bedrijfsleven ook ideële regionale initiatieven in haar werkgebied. Initiatieven die direct of indirect de werkgelegenheid bevorderen of een bijdrage leveren aan een leefbare en economisch gezonde regio.

 

Van der Zee is de initiator en één van de initiatiefnemers geweest voor het intergemeentelijke industrieterrein H2O te Hattemerbroek gelegen tussen de snelwegen A28 en A50.

 

Ook heeft Van der Zee twee bedrijfsverzamelgebouwen in Wapenveld en Wezep opgericht en heeft plannen voor een nieuw eigentijds bedrijfsverzamelgebouw op het nieuwe industrieterrein H2O.

 

Het werkgebied van Van der Zee kent als economische speerpunten recreatie en zorg. Van der Zee heeft de aanzet gegeven tot de stichting Waterrijke Veluwe om de recreatie in het werkgebied verder te bevorderen. Ook andere recreatie en zelfs culturele initiatieven worden financieel gefaciliteerd om hiermee direct en indirect de werkgelegenheid en leefbaarheid van het werkgebied te bevorderen. Het Anton Pieck museum in Hattem, het Dorphuis in Heerde en de initiatieven in Wapenveld zoals Vrieze’s Erfgoed en Erve IJzerman zijn aansprekende voorbeelden.

 

Werkgelegendheid direct of indirect blijft het criterium voor financiële ondersteuning.