m

Bedrijfsruimte

Van der Zee biedt flexibele moderne kantoor- en bedrijfsruimtes. Ideaal om ‘op maat’ tegen lage kosten te starten en door te groeien.

In Wapenveld en Wezep exploiteert Van der Zee twee bedrijfsverzamelgebouwen met in grootte flexibele kantoor- en bedrijfsruimtes. Ruimtes vanaf circa 13m² tot en met 150m² met cv, toilet en pantry.

Deze units zijn in eerste instantie bedoeld voor starters, maar afhankelijk van de bezetting zijn er ook mogelijkheden voor niet starters.

De huurprijzen zijn zeer concurrerend, met name voor (door)starters. Voor hen bestaan de eerste vier jaar subsidiemogelijkheden.

De doelstelling van Van der Zee is dat ondernemers in een aantal jaren uit de unit groeien en weer ruimte maken voor nieuwe startende ondernemers.

Bedrijfsverzamelgebouw Wapenveld
Foto BVG Wapenveld

Onder de naam ‘Ir. van der Zee gebouw’ is in 1999 op het kleinschalige industrieterrein ‘de Vlijt’ aan de provinciale weg Zwolle Apeldoorn te Wapenveld dit bedrijfsverzamelgebouw in gebruik genomen. Het gebouw wordt goed onderhouden en is in 2013 gerenoveerd.

Contact BVG Ir. Van der Zee Wapenveld B.V

de heer Evert Augustinus, manager BVG Wapenveld

tel. 06 57937972

E-mail: BVG@vanderzeestichting.nl
augustinus.e@kpnmail.nl

Bedrijfsverzamelgebouw Wezep
bvg wezepIn 2007 is het bedrijfsverzamelgebouw Wezep gebouwd. Een locatie naast het nieuwe industrieterrein H2O, strategisch gelegen tussen de snelwegen A28 en A50 en met goede verbindingen. Het eigentijdse moderne gebouw ziet er als nieuw uit en is representatief.

Contact BVG Ir. Van der Zee Wezep B.V

de heer Albert Souman, manager BVG Wezep