Bedrijfsruimte

Bedrijfsverzamelgebouw Wapenveld

Foto BVG Wapenveld
Voor (door)startende ondernemers kan het vinden van adequate huisvesting een probleem zijn. Grote plannen, maar nog geen grote portemonnee. Ideaal is om ‘op maat’ te starten tegen lage kosten en bij succes door te groeien, ook in de vierkante meters. De mogelijkheden daarvoor in onze regio bleken zeer beperkt. Van der Zee heeft daarom het initiatief genomen tot oprichting van een bedrijfsverzamelgebouw. Onder de naam Ir. van der Zee gebouw is in 1999 op het industrieterrein “de Vlijt” te Wapenveld een gloednieuw pand met tien units in gebruik genomen. De units variëren van 15 tot 150 m² met cv, toilet en pantry. De BVG is speciaal bedoeld voor startende en doorstartende ondernemers. Van der Zee streeft ernaar de huurprijzen zo laag mogelijk te houden. De eerste 2 jaar bestaat de mogelijkheid dat Van der Zee bijdraagt in de huur.

Momenteel beschikbaar
Voor meer informatie over de beschikbare bedrijfs- en kantoorunits kunt u contact opnemen met de manager van de BVG, Adrie Proper.

BVG Ir. Van der Zee Wapenveld B.V.
Adrie Proper, manager BVG
tel. 06-4260 0808
bvgwapenveld@vanderzeestichting.nl

Bedrijfsverzamelgebouw Wezep

bvg wezep
In 2007 werd een tweede bedrijfsverzamelgebouw in gebruik gesteld. Dit pand is gebouwd op een prima locatie aan de Rondweg te Wezep met goede verbindingen naar de snelwegen A28 en A50. De BVG bevat 15 units, kantoorunits en bedrijfsunits. De bedrijfsunits hebben een begane grond van 70 m² en eventueel een kantoorverdieping van eveneens 70 m². De kantoorunits variëren in grootte van 13 tot 85 m².
De BVG is gerealiseerd in samenwerking met de gemeente Oldebroek en richt zich met name op (door)startende ondernemers uit de regio. Van der Zee probeert de huurprijzen zo laag mogelijk te houden. De eerste 2 jaar bestaat er een subsidiemogelijkheid voor starters.

Momenteel beschikbaar
Voor meer informatie over de beschikbare bedrijfs- en kantoorunits kunt u contact opnemen met de manager van de BVG, Eric Scholten.

BVG Ir. Van der Zee Wezep B.V.
Eric Scholten, manager BVG
tel. 06-4843 1670
e.scholten@vanderzeestichting.nl

Bedrijfsverzamelgebouw ’t Harde

bvg harde

In 2022/2023 is de laatste fase van het winkelcentrum in het centrum van ’t Harde gebouwd. Op de begane grond bevinden zich kantoren, de bibliotheek en een horecafaciliteit, erboven zijn appartementen. Om ook in die hoek van haar werkgebied bedrijven te kunnen faciliteren heeft de Van der Zee Stichting drie kantoorruimtes op de begane grond aangekocht, bestemd voor de verhuur. De ruimtes variëren in afmeting van 36 – 39 – 51 m2. De keuken en toiletruimte wordt gedeeld. De ramen van de twee units die uitkijken op het centrumplein zijn voorzien van zonwering. Voor de verhuur van de units wordt samengewerkt met Business Club Noord-Veluwe. Huurders mogen in hun eerste huurjaar gratis deelnemen aan de activiteiten van deze netwerkorganisatie. De eerste twee jaar is er voor starters korting op de huurprijs mogelijk.

Momenteel beschikbaar
Voor meer informatie over de beschikbare bedrijfs- en kantoorunits kunt u contact opnemen met Patrick Visch.

BVG Ir. Van der Zee ’t Harde B.V.
Patrick Visch
tel. 06-1244 8821
bvgtharde@vanderzeestichting.nl